OKRAS tel: 01 512-67-06 

     

  Predstavljamo vam proizvajalca luksuznih jaht PEARL SEA YACHTS, ki  izdeluje jahte po novem sodobnem dizajnu in najnovejši tehnologiji od leta 2001. Pearlsea Yachts nadaljuje obstoječo proizvodnjo plovil ter hkrati vstopa v svet mega jaht. V kratkem lahko pričakujemo novo plovilo Pearlsea 90 Fly. Izbirate lahko motorna plovila od dolžine 31 do 56 čevljev. Plovila  Pearlsea 33, Pearlsea 36 in Pearlsea 40FLY je oblikoval J & J studio. Plovili Pearlsea 33 in Pearlsea 36 bosta konec leta 2011 na voljo tudi v hard top verziji.

 Vsi modeli so izdelani iz vinilestra materiala po postopku vakumske infuzije in imajo vgrajene veliko serijske opreme (usnje, fekalni tank, blazina za na premec, blazina za pretvorbe mize v posteljo, električni WC, keramična kuhalna plošča, mikrovalovna pečica, vse cerade, 2x hladilnik , dva brisalca z vodnim sistemom, tik na kopalni ploščadi, elektronske komandne ročke, flapi z indikatorjem,....) ter uporabljeni najkvalitetnejši materiali ( vsa okna na palubi so iz kaljenega stekla, položen naravni teak, International antifouling...) in kjer je mogoče najsodobnejši IPS pogon. Trup in palubo pri modelu Pearlsea 54 in 56 lahko naročite tudi v izdelavi iz vakumske-epoksi tehnologije, kar je zadnji dosežek navtične industrije.

  Za vse modele lahko izbirate barvo trupa in palube v metalik ali navadni izvedbi po AWL GRIP barvni lestvici.
(
http://www.awlgrip.com/support/colorcards/Pages/ColorCards.aspx )

 Pri nas vam predamo plovilo, ki ga lahko začnete takoj uporabljati. To pomeni, da je antifouling že v tovarni izdelan , vsa dodatna naročena oprema je instalirana na plovilu in testirana (opravljen je check test).

 Najnovejša modela Pearlsea 54 in 56 sta bila oblikovana v Quartostile studiu v Italiji ( dizajnira plovila tudi za Benetti, Azimut ...), kjer se lepo vidijo nove oblike linij . Prav tako pa je notranjost zelo komfortna in uporabna. Razporeditev prostorov je zelo dobro izkoriščena  zaradi preračunljive natančnosti pri računalniškem dizajniranju. Jahta je pisana na kožo vsem navtikom, ki si želijo komfortno preživljati čas na plovilu, ter varno in ekonomično pluti.

 Nudimo Vam tudi storitve s področja navtike kot so:
- prodaja in vgradnja dodatne opreme
- vzdrževanje plovil ( poliranje, antivegetativni premazi, čiščenje...)
- finaciranje plovil (BKS leasing, Sparkasse lizing, NLB lizing....)
- zavarovanje plovil
- charter plovil

 Če želite več informacij, prospekte, ponudbo ali ogled nam pošljite kontaktni OBRAZEC.

TV oglas s sejma Izola boat show september 2009  VIDEO

Katalog : Pearlseayachts.pdf

Za več informacij kontaktirajte: Damjan Sever tel.:01 5126706, GSM:041 683-263, info@best-charter.si